De tijd dat je uren in de keuken doorbrengt om krachtig ruikende vismeelboilies te pureren in een blender, is allang voorbij. Waarom? Omdat de Krusha hier is. Er zijn in de loop der jaren veel apparaten ontwikkeld om aas te verpletteren, zoals de groentehakselaar, maar de meeste konden de ontberingen van het dagelijkse karpervissen niet aan. De messen verbogen, braken of botsten vaak en soms kon het uren duren om een kilo boilies te vermalen, laat staan tijgernoten of pellets. Het principe achter de Krusha was eenvoudig. We wilden iets bedenken dat letterlijk elk aas binnen enkele seconden zou kunnen verpletteren, of dat nu tijgernoten, pellets of aan de lucht gedroogde boilies zijn. Dus de Krusha was geboren. Gemaakt als een ultrasterk en robuust apparaat, gebruikt de Krusha zijn scherpe tanden om samen in beweging te werken om alles wat je ervoor plaatst te slopen. Afgewerkt in een karperachtige, olijfgroene kleur en verkrijgbaar in zowel groot als klein, is de Krusha perfect voor de dagelijkse karpervisser. Om te gebruiken, vult u de Krusha eenvoudig op het gedeelte met de tekst VULLEN', plaatst u het andere gedeelte eroverheen en begint u te draaien. Hoe krachtiger je draait, hoe kleiner de items zullen zijn. Het malen van pellets tot louter stof zorgt voor een geweldig fijne tassenmix en als je een fan bent van stevige tassen, zoek dan niet verder. De boilie crumb is ook een fantastische toevoeging aan een stickmix of spodbrouwsel. Experimenteer met letterlijk alles en je zou de ultieme mix kunnen creëren!